bloemen

Wie zijn wij?

Kinderopvang de Regenboog is kinderopvang, maar eigenlijk zoveel meer dan dat. Wij zijn al bijna 14 jaar een begrip in de regio Rhenen. Niet alleen omdat wij zorgen voor veilige en vertrouwde opvang waardoor je met een gerust hart naar je werk kunt gaan. Wat de Regenboog uniek maakt is de aandacht voor ieder kind, de aandacht voor zijn of haar ontwikkeling en de aandacht voor de wereld om ons heen. Wie kennis maakt met de Regenboog maakt kennis met een wereldopvoeder. Wij zijn je partner in de opvoeding en mede de plek waar je kind zichzelf en de wereld ontdekt. Een werkelijke verrijking. In ons pedagogisch beleidsplan wordt omschreven hoe we precies te werk gaan.

Bij ons werken alleen gediplomeerde medewerkers en de inspectie heeft beide locaties als goed beoordeeld. De inspectierapporten vind je onder het kopje praktisch op deze site.

Wil je meer weten over onze opvang? Maak dan een afspraak met de locatiemanager op de locatie van je voorkeur. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen en te laten zien over Kinderopvang de Regenboog.

Je bent van harte welkom!


Wil van der Weerd

Directeur

kleinschalig

Kleinschalig met maximale aandacht voor het kind

flexibiletijden

Wij hanteren flexibele tijden zodat u niet gebonden bent

vastteam

Wij werken met een vast team pedagogische werknemers